Made to Measure

Adaptat dorintelor dumneavoastra.

Pe langa serviciile si produsele traditionale, London Tailors aduce pe piata romaneasca si linia made to measure, din dorinta de a raspunde nevoilor celor mai exigenti dintre dumneavoastra. Made to measure nu este doar un concept, ci evoca un cod vestimentar, un stil de viata, gustul pentru rafinament, atentia pentru detalii si nevoia unor repere de calitate in garderoba dumneavoastra – proportia modelului, croiala riguroasa, calitatea tesaturilor sau armonia culorilor.

London Tailors isi propune sa reinvie astfel o traditie in croitoria pentru barbati, aceea a costumului la comanda si sa aduca eleganta si prestigiul sartoriei britanice mai aproape de dumneavoastra. Veti avea posibilitatea de a va personaliza alegerile si de a combina o gama diversificata de modele, tesaturi de calitate, accesorii si detalii personale, care vor conferi unicitate hainelor pe care le purtati si va vor pune in valoare stilul si personalitatea. 

Costumele sunt croite manual, in atelierele noastre din strainatate, iar materialele premium sunt alese cu grija, de la cei mai renumiti producatori din lume (Vitale Barberis Canonico, Reda, Cerruti, Loro Piana, E. Thomas). 
Indiferent că optaţi pentru costumele ready to wear sau pentru cele made to measure, London Tailors este alaturi de dumneavoastra, cu servicii si produse care poarta amprenta calitatii si serozitatii britanice, precum si cu consiliere de specialitate, pentru a va asigura că faceti intotdeauna alegerile cele mai potrivite.